Rontáslevétel.Net

www.rontaslevetel.net
wizardrose11@gmail.com

keresés a tartalomban:
OK
2012. aug. 9., csütörtök, 17:31
Kluták Rozi
Kluták Rozi

Kluták Rozi Szellemi vezető, Okkult mester, Varázslónő, Paranormál Jósnő

Gyermekkorom óta érdekelnek a nem "evilági" események. Mindig más voltam, mint a többi velem egykorú gyerek. Szüleim átlagemberek,  muglik (mugli, akinek nincs varázsereje), én csak fizikai síkon voltam velük kapcsolatban. Anyai nagymamám volt a boszorkányság tehetségével megáldva, amit Ő sokáig titkolt a rokonság előtt, de előttem nem tudta. Mindig is „egy húron pendültünk". Irigylésre méltó gyermekkorom volt, édesapám belém nevelte a pozitív gondolkodást, és azt, hogy én vagyok a legszebb és a legokosabb a világon. Már iskolás koromban is sok ember vett körül, sokat foglalkoztam mások lelki problémájával és megpróbáltam segíteni.

"Nézze meg Szolgáltatásaimat és forduljon hozzám bizalommal!"

Kluták Rozi - Jósnő, Balin

1994 óta foglalkozom spirituális dolgokkal. Ekkor ismertem meg egy neves kollégát, egy nagy tudású sámántanítót, aki a Mesterem lett. Tudása előtt a mai napig fejet hajtok! A több ezer éves tudást és tapasztalatot, ami már bennem volt, az Ő segítségével kezdtem a felszínre hozni. Tudtam, éreztem, hogy különleges "lény" vagyok, de azzal is tisztában voltam, hogy intelligensnek, és tanultnak kell lennem ahhoz, hogy az emberek megbízzanak bennem! A sokoldalúságról nem is beszélve. Rájöttem arra, hogy mindent megkapok a megfelelő helyen és időben, amikor szükségem van rá! Az események mindig szorosan összefüggnek egymással, és soha nem jöhet olyan probléma, amit ne tudnánk megoldani! Amire nagyon büszke vagyok: a Mesteremnek az a kijelentése, hogy én vagyok a legjobb tanítványa!

Először 1994-ben kaptam beavatást a sámánoktól, miközben folyamatos kapcsolatban álltam a szellemvilággal. Érzem őket, és mint médium, kommunikálok is velük. Kapcsolatot teremtek, tisztelem őket, és szeretettel vissza is küldöm őket, ahonnan jöttek.

"Nézze meg Szolgáltatásaimat és forduljon hozzám bizalommal!"

Kluták Rozi - Jósnő

Következő beavatásomat egy nagy tudású pszihotronikus-szellemsebésztől kaptam, 2000-ben. Ő döbbentett rá arra, hogy ,,kiválasztott" vagyok, fehér szellem, és nekem egy út van ,,kikövezve".
A fekete szellemek hatásán mindig át kell esnem, és ez mind az én spirituális fejlődésemet szolgálja. A mai nap már ott tartok, hogy szelektálni tudok, érzem és látom az emberek auráját. Senkitől és semmitől nem tartok, mert tudom, hogyan kell, hogyan tudom megvédeni magam! Ezzel segítek bárkinek, aki rászorul. Felismerem és véglegesen letisztítom az ártó hatásokat, rontásokat-átkokat, bárkiről.

Következő spirituális állomásom és egyben egy újabb beavatás Indonéziában, Bali szigetén történt. 2001 és 2003 között Bali szigetén éltem és dolgoztam. A Kelet varázsa, a különböző vallások, ősi kultúrák mindig is vonzottak: megfordultam Hong Kong-ban, ahol az igazi ősi kínai kultúrát tanulmányozhattam. Jártam Mexikóban, ahol megismertem az ősi indián kultúrát. Indiában pedig közelebb kerültem a hitemhez.
Akkoriban Buddha tanításai álltak a legközelebb szívemhez. Szidharta /Buddha/ története és tanításai jobban megérintettek, mint gyermekkoromban, amikor a keresztény papok tanításait hallgattam, áldoztam és bérmálkoztam. Hiszek abban, hogy éltek és életük nem múlik el nyomtalanul. /Buddha előbb született, mint Jézus!/

Bali szigete nagyon extrém. Iszonyú erős mágikus hatással rendelkezik, ami nem állandó! Vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz, nincs középút. Itt minden napos dolog a mágia. Mugli, hétköznapi ember nem tud megmaradni a szigeten. Tipikus "Skorpió" sziget: csak kevés ember tud itt "asszimilálódni", és letelepedni. Keményen meg kell küzdeni mindenért.

"Nézze meg Szolgáltatásaimat és forduljon hozzám bizalommal!"

Bali szigetén

Nyitottam egy spirituális stúdiót, amit jó néhány évvel előtte meg is álmodtam! 1998 óta kijárok a szigetre, de igazán csak 2002-ben ismertem meg. Titokzatos vallási kultúrák, amiről senki sem beszél. Bejártam minden helyet, ami spirituálisan hatott rám. Megismertem több hindu-balinéz vallású tanítómester-papot, gurut.
Közülük egyet említek, aki hatalmas tudással rendelkező "fekete mágus" volt. Szüksége volt az én tiszta és "natúr" energiámra: "veszélyes" életet élt, benne volt a sziget kormányzásában. Megtanított arra hogyan védhetem meg magam az ártó és veszélyes energiáktól, és ezt hogyan tarthatom meg örökre. Sokat meditáltunk, ami megindította bennem a végső szellemi erőm kiteljesülését. Szelleme a mai napig körülvesz. Soha nem féltem a "feketéktől", hiszen ártalmatlanok velem szemben, és csak a fejlődésemet segítették elő. Hindu-balinéz tanítómesterem másfél évig volt az életemben, ezalatt elértem a lelki-szellemi-testi összhangot.

Ő volt az is, aki elválasztott egy előző kapcsolatomtól, aki akkor már nem az én utam volt. Rájöttem, hogy látom a jövőt, és az események szorosan összefüggnek egymással! Látói, látnoki képességem is ebben az időszakban fejlődött ki.

HISZEK a saját szellemi erőmben, és a bennem lakozó isteni lényben

HISZEK és elfogadom az Isteneket és a Szellemeket

HISZEK az örökkévalóságban és a halál utáni életben, a reinkarnációban.

HITEM

A saját magamba vetett hitem.

„Jó gondolat, jó szó, jó cselekedet!"
Boszorkány hitem szerint:
Mindent megtehetsz, csak ne árts vele senkinek!

A segíteni akarás. Mindenkinek segítek, aki kéri. Megtanítom vendégeimet, HOGYAN tegyék rendbe a testüket-lelküket. HOGYAN kezeljék a negatív helyzeteket, HOGYAN meditáljanak, HOGYAN tartsák meg partnerüket, szerelmüket?

Megmutatom az utat, amelyre hivatottak, megvizsgálom a karmájukat: mi a feladatuk e világban?

Karmával születünk, ezen nem tudunk változtatni, de ezen belül van a dharma az, mivel jobbá vagy rosszabbá tehetjük a saját karmánkat. Minden ember a saját sorsáért felelős, ezt ne felejtsük el! Minden esemény, minden probléma a mi karmánkat mozdítja előre vagy hátra.

"Nézze meg Szolgáltatásaimat és forduljon hozzám bizalommal!"

LámpaHITVALLÁSOM és TANÍTÁSOM is egyben:

Sikeres és boldog vagyok! Mindent megteszek, hogy elégedett legyek. Minden, amit tudnom kell: feltárul előttem. Minden, amire szükségem van: megkapom a megfelelő helyen és időben.
Értékes vagyok - Érdemes vagyok - Szeretem Önmagam! A földi élet öröm és tiszta szeretet! Világomban minden rendben van! Kész vagyok változni és fejlődni! Hiszek a karmikus találkozásokban, és a "választott családban". (ami nem a fizikai rokonság, hanem szellemi)

Bali szigetére visszatérve az volt spirituális fejlődésem utolsó állomása. Az a 2 év, amit ott töltöttem az életem fontos része volt. Tapasztaltam a munkám során, hogy a világ összes táján ugyanazok az emberi problémák.

Az utamat kijelölték... kiválasztott vagyok, aki különleges és nem "evilági" képességekkel rendelkezik. Nem csoda, hiszen minden életemben spirituális dolgokkal foglalkoztam.

Mobil telefon: +36 (30) 682-8596
E-mail cím: wizardrose11@gmail.com

Üdvözlettel:
Kluták Rozi - Szellemi vezető, Okkult mester, Varázslónő, Paranormál Jósnő
Kluták Rozi aláírása

Megosztás:
Rontáslevétel - átoklevétel